کتوژنیک چیست Options
کتوژنیک چیست Options
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
رژیمهای کتوژنیک برای کاهش وزن و کاهش عوامل خطر بیماریهای خاص موثر هستند، درحالیکه رژیمهای کمچرب بهطور سنتی برای کسانی که بهدنبال کاهش وزن هستند توصیه میشود.
رژیم غذایی کتوژنیک فواید زیادی دارد. کمکتان میکند تا:
در مجموع در رژیم کتوژنیک، هدف این است که بدن را وادار کنیم تا سوخت خود را بهجای کربوهیدرات از چربی بهدست آورد.
رژیم پرطرفدار کتوژنیک روش های مختلف برای انجام دارد. در اینجا ۷ روش انجام رژیم کتو را آورده ایم.
مقایسه این دو رژیم غذایی نشان میدهد افرادی که رژیم کتوژنیک داشتهاند، دو تا سه برابر کاهش وزن بیشتری را تجربه کردهاند.
با رژیم کتو، شما به معنای واقعی کلمه به بدن خود یاد میدهید چگونه کاری را به خوبی انجام دهد و باید به آن بهعنوان یک برنامه تمرینی برای سلولهای خود فکر کنید.
رژیم کتوژنیک همچنین میتواند تعادل آب و مواد معدنی بدن را تغییر دهد؛ بنابراین افزودن نمک اضافی به وعدههای غذایی یا مصرف مکملهای معدنی میتواند کمککننده باشد.
کتون ملکولی حاوی چربی است که در زمان نبود قند در بدن تولید میشود تا به عنوان سوخت برای تامین انرژی استفاده شود.
در رژیم کتو شما باید میزان مصرف پروتئین خود را بالاتر ببرید.
وقتی وارد کتوز میشوید، بدن شما آبی را که همراه با گلیکوژن ذخیره شده است دفع میکند و به طور بالقوه منجر به کمآبی بدن میشود.
رژیم کتو میتواند به کاهش سطح انسولین که نقش کلیدی در سندرم تخمدان پلیکیستیک دارد، کمک کند. زیرا یکی از دلایل ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک، افزایش سطح انسولین است.
گوشت: گوشت قرمز، استیک، ژامبون، سوسیس، بیکن، مرغ و بوقلمون
زمانی که شما برنامه غذایی رژیم کتوژنیک در دوره رژیم کتو هستید، کربوهیدرات کمتری را مصرف می نمایید. در نتیجه، بدن از چربی های موجود به عنوان سوخت و تبدیل به انرژی استفاده می کند.